7 Aralık 2013 Cumartesi

Güncel Gelişmeler [8-15 Aralık 2013]


     Herkese merhaba. Bundan böyle kazanç sitelerindeki olumlu ya da olumsuz gelişmeleri  "Güncel Gelişmeler" başlığı altında toplayıp sizi haberdar edeceğim. Yeni açılan siteler, scam listesine düşen siteler, PTC ve diğer kazanç sistemleri ile alakalı her türlü gelişmeyi bu başlıklar altından takip edebilirsiniz. İlk haftanın gelişmelerine hep birlikte göz atalım.


Yeni Açılan Siteler





 












Scam Listesine Düşen Siteler

tapbux.com
roadbux.com
roclix.com


Sitelerden Gelişmeler
  • PTC Solution maalesef PayPal ile yaşadığı sorunun çözülmemesi sebebiyle ödeme seçeneği olarak PayPal kanalını kaldırdı. Bundan böyle sadece Payza, EgoPay ve Perfect Money ile ödeme alabileceğiz.
  • Anlık ödeme yapan ve yüksek tık kazançları ile dikkat çeken TapBux sitesi yaşadığı uzun süreli server probleminin ardından kapatıldı ve scam listesinde yerini aldı.
  • NaidBux'un son günlerde ödemeleri aksatması scam olma yolunda ilerlediği izlenimi veriyor. Scam listesine alınırsa bunu bloğumuzda duyuracağız.
  • NerdBux ekibinin yeni PTC sitesi LegacyClix açıldı. Şu anda bol miktarda 0,001$ tık değerine sahip reklama sahip reklamlar mevcut. Diğer PTC sitelerinde bolca reklamı dönmekte. Üye olmak için tıklayın..!


Yeni Ödeme Kanıtları


NeoBux 64,06 $

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Fikirlerini Paylaş, Sen de Kazanmaya Başla!