21 Mart 2013 Perşembe

WinAt9 [Cepten Para Kazanın]


DİKKAT !!! Winat9 eski albenisini yitirdi ve neredeyse bitme noktasına geldi, Android desteğinide kaybetti o yüzden bu makalede anlatılanlar artık geçersizdir.

     WinAt9 benzeri olmayan kolay, pratik ve eğlenceli bir kazanç yöntemi. Benzersiz diyorum çünkü ödemeleri günlük yapıyor. Paranız her gece kuruş kuruş PayPal hesabınıza otomatik olarak yatıyor. Eğer Iphone veya Android cep telefonunuz varsa aylık kontör masrafınızı bedavaya getirebilir hatta çok daha fazla kazanabilirsiniz. WinAt9 nedir, nasıl kazanılır, püf noktaları nelerdir hepsini makalemizin devamında bulabilirsiniz.

     

     Öncelikle üstteki simgelerden telefonunuza WinAt9 uygulamasını indirin. (ios için App Store Android için Google Play) Ayrıca WinAt9 artık sadece cep telefonlarıyla değil aynı zamanda tablet bilgisayarlarınız ile de uyumlu.


     Programı ilk çalıştırdığınızda karşınıza "Yeni Kullanıcı Kaydı" ekranı geliyor. Bu ekranı çok dikkatli doldurun çünkü geri dönüşü yok. Ayrıca girdiğiniz bilgilerin bir diğer önemi de profilinize uygun reklamlar gönderilmesi. Çünkü firmalar belli bir kitleye ulaşmak için reklam vermeyi tercih ediyorlar. Örneğin deterjan reklamı sadece bayan kullanıcıların telefonuna gönderiliyor. O yüzden bilgilerinizi doğru girmenizde fayda var.


  • E-POSTA : Buraya PayPal e-mail adresinizi girmelisiniz ki ödemeniz size sorunsuz ulaşabilsin. PayPal'a nasıl üye olunur bilmiyorsanız buradaki makalemize göz atabilirsiniz.(Yalnız sistem sadece Türkiye içine hizmet verdiği için PayPal hesabınızın Türkiye içinde açılmış olması gerekiyor yani misal Almanya'da yaşayan bir vatandaşımız WinAt9'dan ödeme alamaz)
  • Yaş, Meslek, Şehir ve Cinsiyet bilgilerinizi de eksiksiz ve doğru şekilde giriniz.
  • Kullanım Sözleşmesini kabul ediyorum kutucuğunu işaretledikten sonra "KAYDOL" tuşuna basarak kayıt işlemini tamamlıyorsunuz.



     Her bir reklamı izlemek size 15 kuruş kazandırıyor. Reklamlar günün belli saatlerinde gönderiliyor. Öğlen 11:00, ikindi 14:00 ve 17:00 saatlerinde gönderiyorlar. WinAt9'un ilk hizmete girdiği zamanlar günde 6 ila 9 reklam gönderiliyordu şu aralar ise 2-3 reklam geliyor.

     Böylesine kolay ve eğlenceli bir kazanç kapısını sırf daha fazla kazanmak için baltalayan kötü niyetli kullanıcılar çeşitli hileler ile firmayı zor duruma soktular neyse ki WinAt9 güncelleme yaparak bu açığı kapattı. Yinede lütfen siz siz olun sistemin uzun ömürlü olması için bu tip kural dışı yöntemler denemeyin.

     WinAt9 zaten PayPal hesabınızı 5 farklı cihazda kullanmanıza izin veriyor, yani hem kendi telefonunuza, hem yakınlarınızın android veya ios cihazlarına programı kurabilir tüm kazançların kendi PayPal hesabınıza yatmasını sağlayabilirsiniz. 5 cihaza kadar izin veriliyor. Tek cihazdan 45 kuruş kazandığınızı varsayarsak 5 cihazdan günde 2.25 TL kazanabilirsiniz bu da ayda 65-70 TL gibi para eder. İleride gönderilen reklam sayısı artarsa kazancınıız çok daha fazla olacaktır.


     Gönderilen reklamları izlemek oldukça zevkli, çünkü reklamlar Türkçe ve oldukça kısa. Aynen TV reklamları gibi. Bu kısa reklamı izledikten sonra size 2 adet soru yöneltiliyor, o iki soruyu cevapladıktan sonra soruların altındaki mavi WinAt9 simgesine tıklıyorsunuz. Ve herşey tamam gece saat 9'dan sonra paranız hesabınıza yatıyor. Zaten WinAt9'un simgesinin 9 rakamı olmasının sebebide bu. Reklamı izle ve saat 9'u bekle demek isteniyor :) Paranız tam dokuzda yatmayabilir mesela benim hesabıma her gece 02:00'de geçiyor para.


     Üstteki resimde WinAt9'un benim PayPal hesabıma günlük düzenli olarak ödeme yaptığını görüyorsunuz. Ben 4 farklı cihazdan ödeme aldığım için ödemeler farklılık gösterebiliyor. 1 Reklam = 15 Kuruş.

     Bugünkü kazancınızı hayır kurumlarına bağış olarak göndermek ister misiniz ? Eğer isterseniz, saat 9'dan önce WinAt9 programını açtığınızda altta görünen mail adresinizi hayır kurumlarının PayPal mail adresi ile değiştirirebilirsiniz böylece o günkü kazancınız hayır kurumlarına bağış olarak gider. Kurumların PayPal adreslerine buradaki sayfadan ulaşabilirsiniz.

     Her ne kadar size resimli anlatımla yardımcı olmaya çalışsamda WinAt9 kullanımı hakkında hazırlanmış aşağıdaki YouTube videosunu da izlemenizi tavsiye ederim.


     Son olarak birkaç yorumda bulunmak istiyorum, ben bu sistemi keşfettiğimde çok hoşuma gitti, Artık firmalar TV ve Radyo reklamlarına tonla para dökeceklerine WinAt9 ve benzeri sistemler kullanmaya başlamalı. Devir akıllı cihazların devri. Akıllı telefonlar,tablet bilgisayarlar artık bir çoğumuzun vazgeçilmezi.

     Firmalar böylece daha az reklam maliyeti ile tamda ulaşmak istediği kitleye ulaşabilir, bu reklamları izleyen kullanıcılarda ilgi alanı olan sektörlerin reklamlarını izlemiş olur hem de izledikleri reklamlardan para kazanmanın keyfine varır. Düşünsenize televizyonda izlediğimiz reklamlar için kimse bize beş kuruş vermiyor. :)

     WinAt9 ile inanın  çoğu PTC sitesinde kazandığınız paradan daha fazla kazanacaksınız. Günde 45 kuruş bile olsa ayda 15 TL'ye yakın bir para eder, bu da bir öğrencinin Kontör veya SMS paketi almasına yeter. Yukarıda da anlattığım gibi reklamlar hem Türkçe hem kısa ve eğlenceli. Sonuçta taş atıpta kolumuz yorulmadı değil mi. :) Hepinize bol kazançlar...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Fikirlerini Paylaş, Sen de Kazanmaya Başla!