26 Mart 2013 Salı

ClickFair [PTC]


     Şu sıralar yine mantar gibi çoğalan yeni yeni PTC siteleri ortaya çıkmakta. Bu sitelerin büyük bir çoğunluğu zaten scam olarak doğuyor yani en baştan ödeme yapmaya niyetleri yok :) Yeni açılan bu siteler arasında dikkat çeken bir tanesi var ClickFair.

     Köklü RewardingWays sitesinin açmış olduğu ClickFair sitesi uzun ömürlü olacağa benziyor ki umarız öyle olur. Ön inceleme yazımızı makalenin devamında bulabilirsiniz.

     ClickFair sitesine üye değilseniz üye olmak için tıklayın...


     İster üstteki resimdeki gibi formu doldurup üye olabilir isterseniz de Facebook butonu ile form doldurmadan üyeliğinizi gerçekleştirebilirsiniz. Üye olduktan sonra üstteki "Login" sayfasıyla sisteme giriş yapıyoruz.


     En üst menüde reklam tıklayabileceğimiz "View Adverts" ve üye olup kazanabileceğimiz "Paid To Signup" alanı, reklam verebileceğiniz "Buy Advertising" alanı, profilinizi yönetebileceğiniz "Account" alanı ve "Forum" alanı mevcut.

     İlk önce "Account" yani Profil ekranımızı inceleyelim. Soldaki menüde

  • Account Summary : Kazanç istatistikleriniz ve hesap bilgilerinizi özetleyen ekran.
  • Message System : Mesajlarınız için Gelen Kutusu.
  • Add Funds : Ref kiralama hesap yükseltme gibi işler için kullanacağınız miktarda para ekleyeceğiniz ekran.
  • Upgrade Account : Premium üyelik satın alabileceğiniz ekran.
  • Buy Advertising - 50% PTC Discount : Siteye reklam verebileceğiniz alan.
  • Manage Your Advertisements : Reklamverenlerin reklamlarını yönetebileceği alan.
  • Direct Referrals : Sizin referansınızla üye olan direkt reflerinizin performansını takip edebileceğiniz ekran.
  • Rented Referrals : Kiralık reflerinizin performanısını takip edebileceğiniz ekran.
  • Rent Referrals : Ref kiralama ekranı.
  • Referral Link & Banners : Referansla üye yapmakta kullanacağınız link ve Bannerleri bulabileceğiniz alan.
  • Profile Settings : Profil ayarlarınızı değiştirebileceğiniz ekran.
  • Forum Settings : Forum ayarlarınızı değiştirebileceğiniz ekran.
  • PTSU History : Üstteki PTSU alanında verilen görevleri yerine getirdiğinizde sağladığınız kazançları görebileceğiniz ekran.
  • Deposit History : Siteye yaptığınız yatırımların kaydını tutan ekran.
  • Withdraw History : Şu ana kadar siteden kaç para çektiğinizin kaydını tutan ekran.
  • Login History : Siteye giriş denemelerinizin kaydını tutan ekran. (Sizden izinsiz hesabınıza girmeye teşebbüs eden olmuş mu diye kontrol edebilirsiniz.)
     Ayrıca ekranın ortalarında kazancınızı çekmek için kullanacağınız "Withdraw Funds" alanıda bulunmakta. Bakiyeniz 1$'a ulaştığında ödeme talep edebiliyorsunuz.




     Reklamlara tıkladıktan sonra üstteki resimlerde gördüğünüz gibi önce bir süre barı çıkıyor. Barın rengi maviden yeşile döndükten sonra karşınıza 6 adet resim çıkıyor o resimlerden bir tanesi ters durmakta. Siz ters duran resme tıkladığınızda reklamı izlediğinizi onaylamış oluyorsunuz ve paranız bakiyenize işleniyor.




     Üstteki resimlerde "View Adverts" ve "PTSU" ekranlarını görüyorsunuz.


     Standart üyeliğin şartlarını ve Premium üye olmanın avantajlarını üstteki resimden görebilirsiniz. Premium üyeliğin fiyatı gayet uygun 1 yıllık sadece 29.99$

     Son olarak yazımızın başında da değindiğim gibi arkasınnda RewardingWays gibi köklü bir site bulunduğu için PTC dünyasına tutunacağını umduğumuz ClickFair sitesini denemenizde fayda var. Ref kiralayarak veya direkt ref edinerek kazancınızı katlayabilirsiniz. Ödeme talep edebilmeniz için bakiyenizde en az 1$ biriktirmeniz gerekiyor. Ödeme alma seçenekleri gayet geniş. Paypal, Liberty Reserve, EgoPay ve SolidTrustPay yöntemleri ile ödeme alabiliyorsunuz.

     Site henüz yeni olduğu için özet bir ön tanıtım yazısı hazırlamaya çalıştım. İleri zamanlardaki gidişatına göre daha kapsamlı bir makale sunabiliriz. Her hangi bir problem yaşarsanız sormak istediklerinizi Bloğumuzdan, Forumumuzdan veya Facebook sayfamızdan bize iletebilirsiniz. Hepinize bol kazançlar.

1 yorum:

  1. bu site dolandırıcıları tamamen koruyor. pts yaptım kesin olarak her şeyiyle ama reklamcı reddetti, bunlara mesaj attığımda tamamen reklamcıyla sizin aranızda, bir şeyi eksik yapmışsınızdır dedi, hiç tavsiye etmem.

    YanıtlaSil

Fikirlerini Paylaş, Sen de Kazanmaya Başla!