28 Kasım 2012 Çarşamba

NeoBux'dan Para Çekme İşlemi


     Üye olmadıysanız öncelikle NeoBux'a üye olmak için tıklayın.

NeoBux nedir nasıl üye olunur. ?

     Bu yazımızda zahmetli ve sabır dolu uğraşımızın kaymağını yemeyi yani para çekme işlemini anlatacağız...

     NeoBux bize ödeme şekli olarak üç seçenek sunmakta. Bunlar; Paypal, Payza ve Neteller. Bu işe yeni başlayan biriyseniz doğal olarak şu soruyu sorabilirsiniz. "Bunlara ne gerek var direkt banka hesabımıza havale yapsa ya" Bu soruyu yöneltmeniz normal fakat direkt hesaba aktarım oldukça zahmetli ve masraflı bir işlemdir. Onun yerine üstteki saydığımız bir nevi Global bankacılık işi gören şirketler aracılığı ile paramızı biriktirmemiz gerekecek. NeoBux'un bize sunduğu üç seçenek arasından Türk Lirası'na uyumlu olan tek sistem Paypal olduğu için Paypal kullanacağız. Paypal nedir nasıl üye olunur adlı makalemize buradan ulaşabilirsiniz.



     NeoBux'ta normalde para çekme limiti en az 10$'dır. Fakat ilk kez para çekecekseniz minumum 2$ çekebilirsiniz. Bir sonraki para çekme limitiniz 3$ daha sonrakiler 4$, 5$, 6$ vs... ve bu artış en son 10$'a ulaştığında sabitlenir tekrar yükselmez. Zaten bakiyenizin para çekmek için yeterli olup olmadığını anlayabileceğiniz bir püf nokta var. Üstteki resimde işaretlediğim nickinizin yanında görünen bakiyeniz yeşil şekilde görünüyorsa bakiyenizin çekim için yeterli olduğunu anlayabilirsiniz.

     Gelelim nasıl çekim yapacağımıza. Üstteki resimde gördüğünüz "Your Payment" butonunu kullanarak para çekimi yapacağız fakat öncesinde profil ayarlarımızda Paypal E-Mail hesabımızı bir defaya mahsus ayarlamamız gerekiyor.


     Resimde gördüğünüz üzere "Paypal email address" bölümüne PayPal E-Mail adresimizi yazdık sayfanın en altında "Primary Password" bölümüne NeoBux şifremizi yazıp "save changes" butonu ile bilgilerimizi kaydediyoruz. Artık PayPal adresimiz kayıtlı olduğu için tekrar bu işlemi yapmaya gerek kalmayacak, bir kez ayarlamak yeterli. Şimdi ilk paramızı çekelim.

     Bir önceki resimde görünen "your payment" butonuna tıkladık. karşımıza aşağıdaki resimde görünen ekran gelecektir.


     Paypal'ın çekim için uygun olduğunu görmekteyiz. PayPal butonuna tıklıyoruz, ve karşımıza gelen soruyu "Yes" diyerek onaylıyoruz. NeoBux diğer PTC sitelerinden farklı olarak talep ettiğimiz parayı anında ödüyor. Zaten en güvenilir ve köklü tıkla-kazan sitesi olmasının en önemli faktörü de bu. Paypal hesabımızda bir terslik yoksa ve bu makalede yazanları doğru şekilde uyguladıysanız paranız size ödenmiş demektir. Zaten mail adresinize NeoBux'un size para gönderdiğini içeren bir e-mail gelecektir.

     PayPal'da 15$ paranız biriktiğinde ise onu banka hesabınıza aktarıp harcayabilirsiniz. PayPal'ın parayı hesabınıza havale etmesi 3-5 iş günü sürebilir. Paypal konulu makalemizde özetle işleyişi anlattık fakat yinede sorun yaşıyorsanız veya kafanıza takılan bir soru varsa, bloğumuz üzerinden veya facebook sayfamızdan bize ulaşıp yardım alabilirsiniz.

     Aşağıda benim NeoBux'dan yaptığım ilk çekimin kanıtını görebilirsiniz. Unutmayın biriken bakiyenizi çekmek yerine yeni ref kiralamak veya mevcut reflerinizden performansı iyi olanlarının süresini uzatmak size uzun vadede daha çok kazandıracaktır, tabi yinede seçim sizin. Herkese bol kazançlar.



13 yorum:

  1. neobux bugun para cektım paypala hemen yatardıyorlardı ama bakıyorum yatmamıs sızde dıyorsunuz kı 3-5 gun surer bu kadar uzun suruyromu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. NeoBux'dan çektiğiniz para anında PayPal hesabınıza yansır. Benim 3-5 gün dediğim PayPal'daki paranızın banka hesabınıza geçmesi. Yani paranız PayPal'da görünmüyorsa ortada anormal bir durum var demektir, anında geçmesi lazımdı.

      Sil
  2. sizce paypala güvenmelimiyim forum sitelerinde olumsuz yazılar okudum kredi kartı bılgılerımı vermelımıyım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Kaan Bey.

      Olumsuz okuduğunuz yazıların ne olduğunu yazmamışsınız, sanırım PayPal'ın hesap dondurma / bloke etme ile ilgili şikayetlerine rast geldiniz.

      Kredi kartı bilgilerinizi vermekte bir sakınca yok aksine sitelerden alışveriş yaparken her seferinde kredi kartı bilgisi yazmamak adına PayPal ile alışveriş yapmak daha güvenli, zaten PayPal'ın amacı bu.

      Yalnız şöyle bir durum var PayPal şifreniz tahmin edilebilir basit bir şifre olmamalı. Kimse ile paylaşmamalısınız. Eğer sizden habersiz bir işlem yapılmışsa PayPal'a bu harcamanın kendinize ait olmadığını 45 gün içinde bildirmeniz gerekli. Bu tip güvenlik ile alakalı bilgiler PayPal'ın kendi sitesinde mevcut.

      PayPal'ı kredi kartı olmadan da kullanabilirsiniz fakat kredi kartı onaylı PayPal hesabı her zaman daha avantajlıdır.

      Sil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. bir şey sorucam neobux tan paypala para aktarmak için kredi kartı onayı gerekiyor mu ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sonradan bir değişiklik olmadıysa NeoBux'ta PayPal hesabınızın kredi kartı onaylı olmasına gerek yoktu. 2$ tutarında bir deneme çekimi yapıp emin olabilirsiniz.

      Sil
  5. ödemeyi nasıl tahsil ediyorsunuz? yani ben ödemeyi alsam dediğinize göre 2-3 gün içinde yatarmış. kredi kartına yatınca nereden haberim olucak? parayı nasıl çekicem dekontu neye göre alıcam? bilgilendirirseniz sevinirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba "Your Payment" butonundan ödemeyi talep edebiliyorsunuz. PayPal hesabınız var mı ?

      Paranız PayPal hesabına anında geçiyor yani gece saat 3'te bile isteseniz anında hesabınıza geçer.

      PayPal hesabınızdan banka hesabınıza parayı çekerseniz 3-5 iş günü sürecektir. Ayrıca PayPal'da en az 15 TL'niz olması gerekir banka hesabınıza çekebilmeniz için.

      Sil
  6. hesabımda yeterli para var fakat paypal a para aktarma butonu yeşil değil neteller yeşil paypa için hizmet yada kurak 5.1 diyor neobux bu ne anlama geliyor?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 1 - Paypal hesabınız NeoBux'a tanımlı mı ?
      2 - Daha önce Neobux'tan para çektiniz mi, çektiyseniz kaç kez çektiniz ?
      3 - Şu an Main Balance'ınızda kaç para var ?

      Sil
  7. paypa hesabı alamıyorum ? bunun nedeni türkiyeden kaldırıldıgı yazıyor ne yapmam gerekiyor daha hiç cekmedim para hesaba yatırmam için paypaya ihtiyacım var galiba yada baska bir yolu varsa lütfen bigilendirirmisiniz ? TESEEKKURLER ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet PayPal'a çekmenizin bir yolu yok maalesef. Airtm adlı seçenekten bitcoin olarak çekebilirsiniz. Tabi önce binance tarzı bir yerden bitcoin cüzdanı oluşturmanız lazım.

      Sil

Fikirlerini Paylaş, Sen de Kazanmaya Başla!