8 Ekim 2012 Pazartesi

AdAlert Nedir Ne İşe Yarar ?


     Üye olmadıysanız öncelikle NeoBux'a üye olmak için tıklayın.

NeoBux nedir nasıl üye olunur. ?

     Sık sık NeoBux sayfasını yenileyip acaba tıklayacak reklam var mı diye kendinizi yormanıza gerek yok. AdAlert sizi reklam çıktığında uyarıyor. (Tıpkı bir arkadaşınız MSN'i açtığında sağ alt köşede çıkan uyarı gibi)

     Evet AdAlert bir nevi Toolbar ama korkmayın, hiçbir zararlı etkisi yok sadece görevini yapıyor. Bazı zararlı Toolbar'lar gibi açılış sayfanızı değiştirip, karşınıza abuk subuk sayfalar açmıyor. Yani çekinmeden yükleyebilirsiniz.

     AdAlert yeni bir reklam çıktığında hem toolbar'ın üstünde hem de ekranın sağ alt köşesinde çıkan bir uyarı  penceresi ile sizi uyarıyor. O uyarının üstüne tıkladığınızda direkt NeoBux sayfası önünüze açılıyor. Ama bu uyarıları alabilmeniz için AdAlert'in kurulu olduğu tarayıcınız açık bulunmalı. Örneğin İnternet Explorer kullanıyorsanız İnternet Explorer'de herhangi bir sayfa bir kenarda açık olmalı.



     AdAlert'i kurmak için NeoBux sayfamızın en altına inin üstteki resimde kırmızı çerçeve ile işaretlediğim "AdAlert" yazısına tıklayın.


     Açılan sayfada AdAlert'i hangi web tarayıcısına kurmak istiyorsanız onu seçebilirsiniz. Yaygın olarak kullanılan 5 web tarayıcısını da destekliyor. Ben AdAlert'i Google Chrome için kullanmaktayım. Desteklediği tarayıcılar şunlar.

  • İnternet Explorer
  • Mozilla Firefox
  • Google Chrome
  • Opera
  • Safari


     AdAlert'i kurduktan sonra üzerine tıklayınca "LOGIN" adlı bir buton görüyorsanız NeoBux'ta oturum açmamışsınız demektir. LOGIN butonuna basıp kullanıcı adınız ve şifrenizle NeoBux'a giriş yapın.


     Üstteki resimde de gördüğünüz gibi AdAlert bana şu an tıklayabileceğim 1 adet reklam olduğunu göstermiş. Ayrıca istatistik sayfalarınıza erişebileceğiniz kısayollarda mevcut.


     Üst resimde ise yazımızın başında da bahsettiğim, ekranın sağ alt köşeşinde 3-5 saniye görünüp kaybolan uyarıyı görüyorsunuz.


     Dilerseniz AdAlert sizi ses ile de uyarabiliyor. Yeni reklam geldiğinde ses ile de uyarılmak istiyorsanız NeoBux ayar ekranına girip sayfanın altında AdAlert Settings adı altınaki ayarları yapmanız gerekiyor. Nedir bu ayarlar gelin bir göz atalım.

  • New Advertisements Sound : Ses ile uyarılmak istiyorsanız buradaki 8 çeşit alarm sesinden birini seçebilirsiniz. Kapatmak için "None" şıkkını seçmeniz yeterli.
  • Show Advertisements : Reklam uyarılarını açıp kapatabilirsiniz. Ayrıca hangi reklamlarda uyarı almak istediğinizi seçebiliyorsunuz. Örneğin 0.001 $ kazandıran micro reklamlar yerine sadece yüksek kazanç veren özel reklamlarda uyarı vermesini ayarlayabilirsiniz.
  • Show Main Balance : AdAlert üzerinde kazancınızın yazmamasını istiyorsanız buradan kapatabilirsiniz.
  • Notifications : Ekranın sağ alt köşesinde çıkan uyarı penceresini açıp kapatabiliyorsunuz.

     Ayarlarda bir değişiklik yaptıysanız kaydetmek için "Primary Password" alanına NeoBux şifrenizi yazın ve "Save Changes" butonuna tıklayın.

NeoBux Hakkındaki Tüm Makalelerimiz :

NeoBux Hakkında Herşey

NeoBux - Detaylar - İstatistikler 

NeoBux - Üyelik Çeşitleri ve Avantajları

NeoBux - AdPrize Nedir ?

NeoBux - Offers (Teklifler) Nedir ?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Fikirlerini Paylaş, Sen de Kazanmaya Başla!